OVER ONS & CONTACT

NEPTN staat voor vrijheid en individualiteit.

We gebruiken alleen de beste kwaliteit Italiaans leer, stoer zeiltouw en extra sterke magneetsluitingen, die voor sommige producten met een laagje rhodium bedekt zijn voor extra glans.
 
Wij doen niet aan massaproductie - al onze producten worden voor iedere bestelling door ons in Amsterdam met de hand gemaakt. 

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te versturen en je emails zo snel mogelijk te beantwoorden, maar NEPTN NL is een klein bedrijf en dat betekent dat dingen soms wat langer kunnen duren; zoals wanneer het erg druk is, of wanneer producten tijdelijk uitverkocht zijn, of in geval van problemen met het verzenden. Indien mogelijk zullen we je dit zo spoedig mogelijk laten weten via ons blog of per email.

Wij zijn ook mensen - in uitzonderlijke gevallen kan er iets fout zijn met het product - denk er dan aan dat al onze producten individueel met de hand gemaakt zijn. Ook wij kunnen fouten maken... maar we lossen problemen graag zo snel mogelijk op.

De snelste manier om met ons in contact te komen is via Email:

team@neptnbrand.com

Indien je ons iets wilt toesturen - ons post adres is:

NEPTN
Dirk van Bakel
Postbusnummer 269

2040 AG Zandvoort
Nederlands

+31 (0)6 549 006 39

"Vincit omnia veritas"

(De waarheid overwint alles)

Team NEPTN 


© NEPTN

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De informatie op deze website is met zorg samengesteld en nauwkeurig gecontroleerd door NEPTN, echter we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor verkeerde, incomplete of verouderde informatie. 

NEPTN verzorgt alleen de content op onze eigen website. Externe content gelinkt via onze website is de verantwoordelijkheid voor de externe content provider.

Informatie die niet encrypted per email naar NEPTN wordt verstuurd kan mogelijk door derden gelezen worden. Prive informatie en/of betalings details dienen daarom encrypted te worden verstuurd. NEPTN kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien dit niet het geval is.