LEVERINGSVOORWAARDEN

NEPTN

Onze Leverningsvoorwaarden zijn van toepassing op all onze leveringen en services. Een bestelling is bindend vanaf het moment dat je de bestelling naar ons toe stuurt.

 

Leveringsgebied

Leveringen worden alleen gedaan naar Nederlands-talige gebiedsdelen, inclusief Nederland, België, Suriname en de Nederlandse Antillen.

Leveringen naar Postbus nummers zijn niet mogelijk.

 

Levertijd

Levering van bestellingen binnen Nederland is normaliter binnen 5 werkdagen.

Leveringen naar België  kunnen een paar dagen langer duren.

Voor leveringen naar overzeese gebiedsdelen kan een levertijd van enkele weken van toepassing zijn.

Wanneer een artikel tijdelijk is uitverkocht laten we je zo spoedig mogelijk weten wanneer levering van het artikel verwacht kan worden

 

Verzendkosten.

Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL.

Dit heeft als voordeel dat je niet thuis hoeft te zijn voor de levering.

De verzendkosten van een standaard brievenbuspakketje zijn €3.95 (maat veranderingen en zending zonder de NEPTN Doos), standaard pakket €6.95 (normale zendingen).

Eventuele speciale verzoeken betreffende de verzending, zoals track & trace, zijn altijd voor rekening van de klant.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn in EURO's en inclusief BTW.

 

Betalingsvoorwaarden

Alle goederen worden geleverd na betaling via iDEAL, MisterCash, PayPal of een credit card (Mastercard en Visa Card).

 

Garantie

Onze producten komen met 2 jaar garantie vanaf de dag van aankoop.

Op verlijmde delen van de armbanden en kettingen geven we levenslang garantie. Indien een verlijmd gedeelte loskomt, dan repareren we dit kosteloos.

Er is geen garantie verplichting voor schade ontstaan door slijtage, verkeerd behandelen of slecht onderhoud. De koper dient de onderhoudsinstructies op onze website te raadplegen.

 

Klachten

Klachten over gebreken of over incomplete of incorrecte leveringen dienen binnen 14 kalender dagen gerapporteerd te worden via email aan: team@neptnbrand.com

 

Annuleringsrecht

Je hebt het recht om de aankoop zonder opgaaf van reden binnen 14 (VEERTIEN) kalender dagen vanaf de dag dat jij of een derde partij (met jou toestemming) de producten ontvangen heeft te annuleren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag voor het product terug (maar niet de verzendkosten) in overeenstemming met onze leveringsvoorwaarden.

De annuleringstermijn verloopt na 14 (VEERTIEN) kalender dagen vanaf de dag dat jij of een derde partij (met jou toestemming) de fysieke producten ontvangen heeft.

Om de aankoop te annuleren dien je een email te sturen naar team@neptnbrand.com met de mededeling dat je de aankoop wilt annuleren en het bestelnummer. We bevestigen de ontvangst van je email voor de annulering per ommegaande.

Voor de annulering is het voldoende om een email te versturen voordat de annuleringstermijn is verlopen. De fysieke producten dienen zo spoedig mogelijk terug gestuurd te worden, pas na ontvangst van de producten door ons kan terugbetaling plaatsvinden.

Resultaat van een annulering

Indien je de aankoop annuleert, dan betalen we je de ontvangen betalingen voor producten terug, maar niet de verzendkosten.

Verplichtingen

Je hebt de juridische verplichting om, binnen alle redelijkheid, goed voor de producten te zorgen zolang deze in je bezit zijn. Wij hebben het recht om enige waardevermindering van het product op het terug te betalen bedrag in mindering te brengen indien de waardevermindering van het product een gevolg is van jouw handelingen. NEPTN heeft het recht om beschadigde geretourneerde producten niet terug te betalen.

We zullen je zonder onnodige vertraging terugbetalen, en wel uiterlijk binnen:

▪ 14 (VEERTIEN) dagen na de dag dat we de producten van je terug ontvangen hebben; of
▪ indien nog geen producten waren verstrekt, 14 (VEERTIEN) dagen na de dag dat we op de hoogte waren gebracht van je beslissing de aankoop te annuleren

Terugbetalingen gaan via dezelfde manier als waarop de betaling voor de bestelling plaatsvond.

Je dient de producten terug te sturen naar het volgende adres:

NEPTN
Dirk van Bakel
Postbusnummer 269

2040 AG Zandvoort
Nederlands

Email: team@neptnbrand.com

Jij bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van het terugsturen van de producten.

Indien de annuleringsperiode van 14 (VEERTIEN) dagen is verlopen, dan is het niet meer mogelijk de aankoop te annuleren en de producten te retourneren.


Gebreken

Indien je denkt dat er iets mis is met je aankoop of sprake is van een productie fout, neem dan contact op met ons via hello@neptn.de.
Geef ons zo veel mogelijk informatie betreffende het product en je bestelnummer, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Indien je een product terugstuurt, dan onderzoeken we het product en laten we je binnen 14 dagen - via email - weten of je recht hebt op een vervangend product of terugbetaling.

Een eventueel vervangend product wordt kosteloos verzonden, bij terugbetaling wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten vergoed.

 

Eigendomsrecht.

Alle goederen zijn eigendom van NEPTN (NL) totdat volledige betaling voor de producten is ontvangen.


Schadeclaims

Claims voor compensatie door fouten in illustraties, prijzen of teksten, of door late levering of niet-levering, zijn strikt uitgesloten.

Je dient er rekening mee te houden dat de kleur van de producten weergegeven in de online webwinkel kan afwijken van de werkelijke kleur van het product.

 

Data beveiliging

Alle data die wij van jou ontvangen voor bestellingen wordt strikt vertrouwelijk behandelt.

 

Contact

Indien je vragen hebt over NEPTN producten, over onderhoud, of vragen over je bestelling dan kan je een email sturen naar Customer Service: team@neptnbrand.com

"Vincit omnia veritas"

(De waarheid overwint alles)

© NEPTN NL

KVK : 64363791