VERKEERDE MAAT

 

Indien je NEPTN armband of ketting niet perfect past dan ruilen we hem graag om voor je. 

Stuur a.u.b. alleen de armband of ketting zonder de NEPTN BOX met het bestellingsnummer (NL# X X X X) met de vermelding van de juiste maat of een beschrijving van de verandering (bijvoorbeeld: maak 1 cm langer/korter), voeg € 5,00 toe voor de extra verzendkosten terug in een stevige / bubbel envelop naar het onderstaand adres:

NEPTN
Dirk van Bakel
Postbusnummer 269

2040 AG Zandvoort
Nederlands

Email: team@neptnbrand.com

 

Misschien heb je je NEPTN product cadeau gekregen, je kan natuurlijk dan ook de armband ruilen voor een andere maat. Neem a.u.b. contact op met de bestelling plaatser wanneer mogelijk voor de betreffende bestelling nummer (NL# X X X X ).

Maat verandering hebben onder normale omstandigheden een gebruikelijke tijd van 14 dagen. Soms kan het wel wat langere duren, bijvoorbeeld als iets niet op voorraad is.

Natuurlijk zijn wij alleen maar mensen en kan er soms wat fout gaan

Wij geven geen notificaties van ontvangst, bij spoed of vragen over andere maten kan je een bericht via de NEPTN NL facebook pagina sturen, een email sturen naar hello@neptn.de

Onze maat gids werkt met de meting van de pols. De vermelding van "tot" in de onderstaande maat gidsen is niet een indicatie van de totale lengte van de armband of ketting.

Heren Armbanden:

Dames Armbanden:

Heren Kettingen:

Dames Kettingen: