GARANTIE & KLACHTEN

NEPTN juwelen zijn handgemaakt.

Wat te doen als er iets mis gaat...

 

Verlijming:

Voor de productie van NEPTN gebruiken we een hoogwaardige 2 componenten lijm. Normaal gesproken houdt deze lijm eeuwig. Echter in uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat een verlijming loslaat. Om blijvend van je NEPTN armband of ketting te kunnen genieten geven wij LEVENSLANGE garantie op de verlijmingen. Indien dit gebeurt, stuur ons het beschadigde product dan repareren we het snel en kosteloos voor je.

 

Roest op de magneten:

Als de magneten niet droog worden geveegd nadat ze nat zijn geworden door sporten, regen of andere oorzaken, kan er roest ontstaan aan de oppervlakte. Deze oppervlakte roest kan gemakkelijk verwijdert worden wanneer je de magneten direct afveegt. Echter indien de magneten regelmatig nat worden en niet droog geveegd worden, dan kan er na verloop van tijd zoveel roest op de magneten komen dat het de sterkte van de magneten beïnvloed.

Daar dit geen productie probleem is, maar ontstaat door gebrekkig onderhoud, valt dit niet onder de garantie. Gelukkig ontvangen we hier maar weinig klachten over.

Niettemin, als dit gebeurd kunnen we de sluiting voor je vervangen tegen een vergoeding.

De sluitingen zelf zijn gemaakt van edelstaal en roesten niet.

 

Een magneet is verdwenen uit de sluiting:

Hiervoor geven we LEVENSLANGE garantie. Indien dit gebeurt, stuur ons het beschadigde product dan repareren we het snel en kosteloos voor je.

In geval van een bovenstaand probleem (of een ander probleem) kan je een email sturen naar: team@neptnbrand.com

Beschadigde producten dienen gestuurd te worden naar:

NEPTN
Dirk van Bakel
Postbusnummer 269 

2040 AG Zandvoort
NederlandsEmail: team@neptnbrand.com

We wensen je veel plezier met je NEPTN product!

Team NEPTN